Μία δωρεάν υπηρεσία για παρουσίαση δεδομένων πραγματικού χρόνου και παλαιοτέρων από καταγραφικά της Σύμμετρον στο διαδίκτυο, με γραφήματα και στατιστικά για κάθε μετρητικό σταθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Captum, πατήστε εδώ.

Για μια δωρεάν επίδειξη, πατήστε το κουμπί Είσοδος παρακάτω και κάντε login ως επισκέπτης (visitor), με name Symmetron. Πατήστε 'View' και δείτε το σταθμό Office Temperature

 Είσοδος

 
 
 
 

Προσθήκη στο Newsletter

* απαιτείται
 

 

Αρχική Επικοινωνία

English Greek
   
  Επιστροφή 

Stylitis-41: Πως χρησιμοποιείται.

Υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:

Απομακρυσμένη αυτόνομη λειτουργία

Η πολύ χαμηλή κατανάλωση κάνει τη σειρά καταγραφικών "Στυλίτης" κατάλληλη για συλλογή δεδομένων σε μακρινές και δυσπρόσιτες περιοχές.

Μπορείτε να αφήσετε το καταγραφικό χωρίς παρακολούθηση για μήνες να μετρά και να καταγράφει τα σήματα εισόδου. Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκεύονται σε αποσπώμενη κάρτα μνήμης, η οποία περιοδικά συλλέγεται και αντικαθίσταται με άδεια. Η κάρτα μνήμης με τα δεδομένα διαβάζεται από προσωπικό υπολογιστή PC (εφοδιασμένο με drive PCMCIA card για κάρτες μνήμης). Χρησιμοποιώντας το συνοδευτικό λογισμικό η μνήμη διαβάζεται και τα συμπιεσμένα data μετατρέπονται σε αρχεία ASCII οργανωμένα σε στήλες για περαιτέρω επεξεργασία.

Επίσης τα δεδομένα μπορούν να φορτωθούν από την μνήμη σε ένα φορητό υπολογιστή μέσω της σειριακής θύρας.

Για να λειτουργήσετε τον Στυλίτη όπως περιγράφεται παραπάνω, χρησιμοποιήστε το δωρεάν λογισμικό Stylitis Explorer.

Απομακρυσμένη off-line λειτουργία

Μία βολική μέθοδος μεταφοράς των δεδομένων είναι μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GSM. Tο λογισμικό Stylitis Explorer χρησιμεύει για πρόσβαση, προγραμματισμό και κατέβασμα δεδομένων από απόμακρους σταθμούς, χωρίς να αφήνετε το γραφείο σας!

Επιπλέον του λογισμικού Stylitis Explorer μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα Stylitis ActiveX controls για να κτίσετε την δική σας εφαρμογή σε Visual Basic, VC++, LabView, κλπ.

On-line λειτουργία

Επιπλέον της καταγραφής στατιστικών δεδομένων ο Stylitis-41μπορεί ταυτόχρονα να μεταδίδει τις τρέχουσες τιμές δειγματοληψίας σε ένα κεντρικό υπολογιστή. Με τον τρόπο αυτό δεν απαιτείται να είναι συνεχώς ανοικτός ο κεντρικός υπολογιστής. Τα αποθηκευμένα δεδομένα μπορούν να κατεβαίνουν όποτε η επικοινωνία είναι βολική. Τα on-line data είναι διαθέσιμα όταν χρειάζεται για συμπληρωματική αποθήκευση, έλεγχο λειτουργίας, παρουσίαση κλπ.

Η σύνδεση μεταξύ του καταγραφικού και του κεντρικού υπολογιστή μπορεί να γίνει με ένα σειριακό καλώδιο, ένα modem (wired, RF or GSM) ή ένα LAN. Αντίστοιχα χρεάζεται ένα COM port, ένα modem ή ένα Ethernet adapter, για το PC.

Χρησιμοποιήστε τα Stylitis ActiveX controls για να αναπτύξετε την εφαρμογή σας σε VBasic, VC++, Labview, Excel, Access, κλπ.

Επιπλέον πληροφορίες

Πως να αναπτύξετε την δική σας εφαρμογή λογισμικού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

 

 

Μέτρηση αιολικού δυναμικού
Μέτρηση ηλιακού δυναμικού
Μέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας
Υδρολογικές Μετρήσεις
Μετεωρολογικές Μετρήσεις
Καταγραφικά Σύμμετρον
Λογισμικό
Αισθητήρες Σύμμετρον
Αισθητήρες Τρίτων
Μετάδοση δεδομένων
Πελατολόγιο
Εφαρμογές
Νέα
Παραγγελία
Υπηρεσίες
Σχετικά
Αρχική
ΕπικοινωνίαWebdesign & Hosting by WebCore