Μία δωρεάν υπηρεσία για παρουσίαση δεδομένων πραγματικού χρόνου και παλαιοτέρων από καταγραφικά της Σύμμετρον στο διαδίκτυο, με γραφήματα και στατιστικά για κάθε μετρητικό σταθμό.

Για περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία Captum, πατήστε εδώ.

Για μια δωρεάν επίδειξη, πατήστε το κουμπί Είσοδος παρακάτω και κάντε login ως επισκέπτης (visitor), με name Symmetron. Πατήστε 'View' και δείτε το σταθμό Office Temperature

 Είσοδος

 
 
 
 

Προσθήκη στο Newsletter

* απαιτείται
 

 

Αρχική Επικοινωνία

English Greek
   
  Επιστροφή 

Σύνδεση και αποσύνδεση solid core ΜΡ ή Μετρητών Ενέργειας χωρίς διακοπή του κυκλώματος

Και στις δύο περιπτώσεις, θα χρησιμοποιηθεί μία παράκαμψη.

Στην περίπτωση παλμικού μετρητή απευθείας εισόδου, τοποθετείται πριν και μετά τον μετρητή από μια διπλή κλέμα σε κάθε φάση και τον ουδέτερο. Αν θέλετε να παρακάμψετε το μετρητή και να τον βγάλετε χωρίς να κόψετε το ρεύμα της γραμμής, απλά συνδέστε την πράσινη βίδα από τις κλέμες της ομάδας 1 στην αντίστοιχη της ομάδας 2.

Ομοίως αν τοποθετηθεί μετρητής που απαιτεί μετασχηματιστές ρεύματος (για τον Stylitis-10) ή για τους Μετασχηματιστές Ρεύματος του Stylitis-Power, αν χρησιμοποιείτε solid core μετασχηματιστές, μπορεί να τοποθετηθεί μια διπλή κλέμα πρίν και μετά ΜΟΝΟ απο τους μετασχηματιστές ρεύματος. Οι είσοδοι τάσεων δε διακόπτουν το κύκλωμα στους μετρητές με μετασχηματιστές ρεύματος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
 

 

 

Μέτρηση αιολικού δυναμικού
Μέτρηση ηλιακού δυναμικού
Μέτρηση ηλεκτρικής ενέργειας
Μετεωρολογικές Μετρήσεις
Καταγραφικά Σύμμετρον
Λογισμικό
Αισθητήρες Σύμμετρον
Αισθητήρες Τρίτων
Μετάδοση δεδομένων
Πελατολόγιο
Εφαρμογές
Νέα
Παραγγελία
Υπηρεσίες
Σχετικά
Αρχική
Όροι Χρήσης - Πολιτικές Απορρήτου
ΕπικοινωνίαWebdesign & Hosting by WebCore